Wakakuu, en nätbutik med high fasion från 60 olika varumärken

Wakakuu, en moderiktig och trendig nätbutik där du handlar dina nya favoritkläder. Här finns det en uppsjö av kläder, väskor, skor och andra accessoarer. Med en kraftig sortimentslinje som innehåller high fashion från hela 60 olika kända varumärken, så kan du vara söker på att Wakakuu´s nätbutik är väl värd att besöka och har något att erbjuda alla smaker och personligheter.

På Wakakuu`s hemsida och nätbutik hittar du lite mera. Här har de gjort allting intressantare att handla, genom att ge lite information om varje varumärke och designer ges det känslan av ett lite mera personligt köp. Som att handla av någon man känner.

Hos Wakakuu`s nätbutik hittar vi lite mera. Wakakuu bryr sig om kunden.

Wakakuu nätbutik är en säkerplats att göra sina inköp på, som medlem i Trygg E-handel. Hos Wakakuu har du alltid fria returer och fria byten om något fel skulle uppstå, samt snabba leveranstider på mellan en till tre dagar.

Wakakuu har ett nytt grepp på näthandel, där de kombinerar showroom och nätbutik på ett formidabelt sätt. Med en modern design på både kläder och hemsida så får du redan där, innan ditt köp, en bekräftelse på att de verkligen älskar kläder och high fashion på Wakakuu.

Med ett handplockat sortiment, och rätt priser för kända modekläder och accessoarer har Wakakuu kommit för att stanna och är en utmanare inom sin genre.

Wakakuu ägs och drivs sedan 2011 av Maria Trollemark och Anna-Maria Lundström-Törnblom, som tillsammans har en gedigen erfarenhet av modeindustrin och hotellbranschen med en gemensam stark passion för mode. De hälsar dig hjärtligt välkommen för ett besök i deras snygga och enkla nätbutik, och hoppas att de har gjort och fortsätter göra sitt bästa för att alla deras kunder ska finna något som faller dem i smaken. Här hittar du Wakakuu`s nätbutik http://www.wakakuu.com/se/