Nu ska det påvisas att kattungar är bra för din hälsa

Är du sjuk eller lider av alvarliga med, så ska det naturligtvis inte ses som ett medicinskt fenomen och botemedel. Att kattungar skulle vara bra för våra hälsa ligger mera kring hur mycket du tycker om katter och ska på så sätt göra dig harmonisk och fri från stress.

Det har under årens lopp framkommit många uppfattningar och metoder om hur vi blir tillfreds och fria från stress. Att stress kan göra oss sjuka är ju faktiskt medicinskt bevisat. Det har varit allt från kassetter och cd med lung och harmonisk musik till spågummor som säljer amuletter på Internet.

Nu är det kattungarna som ska göra jobbet och ge oss mer harmoni och bättre hälsa

Folk är stressade av olika slag. En del människor har mycket att göra på sitt jobb, och driver kanske eget företag med allt vad det innebär. Andra är hemma med barn, och alla vet vilken energi det kan ta ur ens kropp och hjärna vilket naturligtvis kan leda till stress. Sedan finns det de som inte har något att göra. Inget jobb kan också leda till att du blir stressad. Kanske är vi alla lite stressade på vårt eget sätt, och behöver en stunds avkoppling från allt.

Det finns nu ett internationellt prövat koncept där människor med slutna ögon, i en glasbur genom hörlurar får höra kattungar spinna för att sedan höra en röst be dem öppna sina ögon. Helt plötsligt får dessa människor se en rad kattungar komma ut från olika luckor, och leka med dessa i en avslappnad miljö.

Kanske är detta ett bra koncept, att utan någon som helt medicins eller psykologs påverkan själv kunna ta hand om och kontrollera sin stress. I vilket fall så kan du se en mycket underhållande video om detta genom att följa denna länk.