Så ska korta tjejer klä sig

Att vi som kvinnor och män ska klä oss på speciella sätt för att framhäva de positiva sidorna av oss själva talas det mycket om. Speciellt viktigt är det för tjejer och kvinnor, eftersom det fortfarande hänger kvar sedan svunna tider att kvinnan ska stå för det vackra, sensuella och mystiska. Samtidigt så är det ju även faktiskt så att kvinnan är mera mån om sitt utseende än mannen generellt sätt. Hur ska du då göra om du är kvinna eller tjej, och är kort samtidigt som du har de lite kurviga formerna?

Detta har Hey Sugar! Magazine fixat lösningen på

Just nu kan du på, heysugarmagazine.se hitta ytterligare en artikel om hur det ska gå till när vi klär oss för att se så bra ut som möjligt. Förra artikeln handlade om hur svårt det kan vara för långa tjejer att klä sig, och hur det kunde underlättas. Denna gång är det dags för de korta och kurviga tjejerna.

Här kommer några av de många tips du, som kort och kurvig tjej, ska tänka på när du vill att alla ska se dig som den vackra och underbara människa du egentligen är. Är du kort, så är det viktigaste att sträcka på dig. Har du dessutom några extra kilon på de rätta platserna så kan du genom att bara sträcka på dig förhindra senare smärtor och ryggproblem. Detta tycker vi är det bästa rådet.

Andra råd är att vara noga med att inte bära för stora och vida plagg. Även om du tycker att du är ful och fet, och vill dölja detta så fungerar det inte. Det bästa du kan göra är att framhäva dina attribut i tajta kläder. Tänk på att alla människor har olika tycke och smak, så även med andra kvinnor och män. Det finns alltid någon som tycker att du är trevlig och ser bra ut. Är detta inte nog för dig, så kan du alltid läsa hela artikeln med alla de råd som ges på Hey Sugar! Magazine.