Veckorevyn har kollat i den nya chokladen från Marabou

Snart kan vi hitta vår nya favoritchoklad i butikshyllorna. I alla fall om vi ska lita på Marabou. Storken har vi ju lärt oss att lite på tidigare, så de ska nog inte göra oss besvikna denna gång heller. Från Marabou kommer ju Alladin och Paradis askarna som knapras friskt runt om i Sverige. Vi ska heller inte glömma den här lilla vanliga chokladkakan, som har kommit i så många smaker där det nästan finns en favoritsmak för alla med en liten sockertand gömd någonstans.

Det är just den lilla chokladkakan som har fått en uppgradering

Som vi kanske redan har sett i butikerna så har Marabou släppt en släppt en ny smak med japp. Kanske är det inget nytt och innovativt men det är alltid kul när det sker en förändring i vår värld. Även om den lilla förändringen bara handlar om smaken på en liten chokladkaka från Marabou.

Nu är det sagt att det ska komma flera nya smaker, men det får vi vänta lite på. Det ska i skrivande stund tydligen vara så att de nya smakerna kommer att släppas den sjunde veckan 2015. Hur det blir med det får vi se och smaka på. Kommer det verkligen att bli något nytt och sensationellt, eller är det bara gamla smaker som blandas på ett nytt sätt för att vi ska äta mera choklad.

Som vi alla vet så innehåller våra sötsaker ofta något som stimulerar våra sinnen på ett sätt som får oss att känna oss lyckligare, eller kanske bara under en kort stund bli lite gladare. Det är väl förmodligen det som har hänt även denna gång, och vi väntar med spänning på hur denna lilla godbit ska få oss att reagera. Kanske vi får upplevelsen av att vara på månen. Nä, så gott kan det väl ändå inte bli.